Spring til hovedindhold
Spring over venstremenu

Flere mennesker med psykisk sygdom i job

Her kan du få viden om IPS, der er en evidensbaseret metode til at hjælpe mennesker med psykiske sygdomme i arbejde. Siden samler nyeste viden, værktøjer og aktuelle initiativer til brug for kommuner og fagfolk i psykiatrien, der arbejder med IPS – Individuelt Planlagt job med Støtte.

Nederst på siden kan du finde links til kommende webinarer og læse om IPS-basisuddannelsen til jer, der skal i gang med at etablere en IPS-indsats.

Webinarer om IPS

Hvert måned afholder IPS-ambassadørkorpset webinarer med oplæg og drøftelser om forskellige emner inden for IPS. Webinarerne er for alle, men er særligt interessant for personer, der arbejder med IPS – både i kommune og region og andre samarbejdsaktører. 

Det næste webinar er:

Den 27. februar kl. 13.30-14.45: Samarbejdet mellem IPS-konsulenten og deltagerne i IPS - mindset og rolle som IPS-konsulent ved Johannes Juhl Patursson, IPS-ambassadør, Region Sjælland

Klik her for at deltage i webinaret

Hent kalenderinvitation (åbn ics fil og gem i kalender)

Du kan læse mere om webinarerne og se halvårsplanen her:

Uddannelse i IPS og webinarer

Skal du i gang med en IPS-indsats?

Materiale til at komme godt i gang med IPS opdateres i løbet af marts 2024.

Aktuelle IPS-initiativer

STAR har sammen med regionerne ansat fem ambassadører, som skal hjælpe med at udbrede IPS og styrke samarbejdet mellem jobcentre og psykiatri. Om IPS-ambassadørkorpset (nyt vindue)

I perioden 2023-2026 finansierer STAR en pulje til at få flere unge med psykiske lidelser eller psykisk mistrivsel videre i et job eller i gang med uddannelse gennem brug af IPS-metoden. 

Om puljen IPS for unge (nyt vindue)

FAQ

Sidst opdateret: 22-02-2024