Spring over hovedmenu
Spring over venstremenu

Onlinetilbud bliver ikke slettet, når eneste vejleder bliver slettet

Senest opdateret 05. marts 2019

Sagsnr.: 131248

Når en vejleder slettes fra listen over vejledere i jobcentret, og vejlederen på et givent onlinetilbud (individuel samtale) er den eneste/sidste vejleder, der er tilknyttet, skal onlinetilbuddet samtidig automatisk deaktiveres. Onlinetilbuddet bliver imidlertid ikke deaktiveret.

Status: Forventes løst i release 2019-2 i juni 2019.

Fejlmeldt den 05-03-2019