Spring over hovedmenu
Spring over venstremenu

DFDG-batchjob skifter kontaktgruppe fra 24 til 7, selv om borgeren er ansat i fleksjob

Senest opdateret 29. august 2019

Sagsnr.: 142781 / 142881

Hvis en sygemeldt borger, som er i fleksjobansættelse på ny ordning, ophører i ansættelsen under sygdommen, skifter DFDG-batchjob automatisk kontaktgruppen fra 24 'Sygedagpengemodtager i beskæftigelse' til 7 'Fleksjobvisiteret' og raskmelder borgeren.

Der er set eksempel på, at batchjobbet skifter kontaktgruppe og raskmelder borgeren, selv om der er oprettet en ny fleksjobansættelse hos samme arbejdsgiver som følge af ændring fra midlertidigt fleksjob til permanent fleksjob.

Status: Problemet skyldes, at DFDG-batchjobbet betragter fleksjobaktivitetens slutdato som overskredet, når jobbet kørte (kl. 5 på datoen for fleksjobaktivitetens slutdato). Der er oprettet et ændringsønske med henblik på at ændre dette, sådan at borgeren skal betragtes om ansat i fleksjobaktiviteten til og med døgnets udløb. Ændringsønsket forventes implementeret i release 2019-4 den 09-12-2019.

Problemet kan indtil videre omgås ved, at den nye fleksjobaktivitet oprettes med startdato lig med slutdato for den ophørte aktivitet.

Fejlmeldt den 31-07-2019