Spring over hovedmenu

Pga. coronavirus (COVID-19) skal hjemmesidens indhold p.t. læses i sammenhæng med de coronarelaterede temaer og nyheder:

Forsiden af star.dk

Spring over venstremenu

Advarsel om forholdstal mangler

Senest opdateret 18-06-2020

Sagsnr.: 170747

Nystartede virksomheder kan stå i den situation, at de endnu ikke har haft ansatte i de forudgående fire måneder. Hvis de i forvejen har en borger ansat i virksomhedspraktik og vil søge efter en ny til virksomhedspraktik. Det betyder, at virksomheden har 0 ansatte i de forudgående fire måneder og samtidig har én person i praktik. Virksomheden skal derfor have vist en advarsel og kunne oplyse om, at forholdstallet er OK ved ansættelses start.

Hvis virksomheden selv opretter ansøgningen, vises alt korrekt.

Hvis jobcentret på vegne af virksomheden opretter ansøgningen og udfylder trin 2, vises alt korrekt, men hvis de under trin 2 udfylder med, at virksomheden ikke har nogen i praktik mhp at virksomheden selv skal udfylde trin 2, får virksomheden ikke vist en advarsel, når de udfylder trin 2. De får dermed heller ikke vist muligheden for at oplyse, at forholdstallet er OK ved ansættelses start og resultatet er, at ansøgningen får et automatisk afslag.

Status: Fejlen er rettet den 17-06-2020

Fejlmeldt den 10-02-2020