Spring over hovedmenu
Spring over venstremenu

Nøgletalsrapport for beskæftigelsesindsatsen

Vores nøgletalsrapport giver status for implementeringen af de større reformer.

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har udviklet en nøgletalsrapport, som giver en status for implementeringen af de større reformer i de enkelte jobcentre. Nøgletalsrapporten opdateres på månedlig basis på jobindsats.dk, hvor den seneste tilgængelige rapport løbende kan hentes.

Desuden offentliggøres månedligt en nøgletalsrapport for hvert af de syv RAR-områder med udgangspunkt i de samme målinger. Disse rapporter kan findes på RAR-hjemmesiden under Arbejdsmarkedet/Nøgletal og reformstatus.

Formålet med nøgletalsrapporterne er:

  • at give kommunerne et lettilgængeligt overblik over egne resultater sammenlignet med andre relevante kommuner
  • at synliggøre resultaterne og de mulige forbedringspotentialer samt forbedre mulighederne for at vidensdele mellem kommunerne.

Nøgletallene for de forskellige reformer er baseret på de sigtelinjer og implementeringsindikatorer, som Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har særligt fokus på i implementeringsarbejdet.

Rapporten er opbygget som en skabelon, hvor alle figurer er defineret på forhånd og baseret på data fra jobindsats.dk.

Du kan abonnere på et nyhedsbrev om nøgletalsrapporterne. I så fald modtager du en besked, når nøgletalsrapporterne er blevet opdateret med en ny måned og du modtager andre nyheder vedrørende nøgletalsrapporterne.

Nøgletalsrapport (nyt vindue)

Vælg periode og område for at hente rapporten. Vælg abonner for at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Sidst opdateret: 15-09-2021