Spring over hovedmenu
Spring over venstremenu

Værktøjskasse om kollegial sparring på den jobrettede samtale

I forbindelse med projekt Sparringspartner har Mannaz udviklet en række redskaber, der kan hjælpe dig med at komme i gang med kollegial sparring på den jobrettede samtale. Disse redskaber finder du på denne side.

Håndbogen er henvendt til dig, der skal gennemføre jobrettede samtaler. Indholdet i samtalehåndbogen bygger både på erfaringer fra praksis og fra på projekt "Den Jobrettede Samtale". Håndbogen er tænkt som et opslagsværk, der skal gøre det let at finde det, man leder efter. Bogen følger syv dele, der hver beskriver forskellige aspekter i den jobrettede samtale. 

Samtalehåndbogen (pdf)

Nedenstående sparringskatalog er henvendt til jobcentre eller a-kasser, der overvejer at arbejde med den kollegiale sparring og ønsker at få mere viden om, hvad den kollegiale sparring går ud på. I sparringskataloget kan du læse om de emner og elementer i en jobsamtale som sparringspartneren kan give sparring på. 

Sparringskatalog (pdf)

I nedenstående kan du læse om sparringsmodellen, som hovedsageligt kan inddeles i tre faser: afklaringsmøder, sparringssamtaler og opfølgningsmøder. 

Modellen for sparring (pdf)

 

Sidst opdateret: 09-08-2021
} }, false);