Spring over hovedmenu
Spring over venstremenu

'Min plan' 2.0 vises ikke efter borger er afmeldt

Senest opdateret 18. marts 2019

Sagsnr.: 130903

'Min plan' 1.0 bliver inaktiveret i følgende situationer:

  • ved skift eller lukning af kontaktgruppe
  • når borger har været afmeldt i 30 dage og ikke har et aktivt fraværsforhold. 

Ved en fejl bliver 'Min plan' 2.0 ikke vist for borgeren efter afmelding, heller ikke hvis borgeren har et aktivt fraværsforhold.

Status: Forventes løst i en senere release i 2019.

Fejlmeldt den 04-12-2018