Spring over hovedmenu
Spring over venstremenu

Problemer ved upload af dokumenter

Senest opdateret 24-08-2023

Sagsnr.: 179573

Det er i joblog tilladt at uploade dokumenter af typerne Word og PDF. 

Prøver borgeren at uploade andre typer dokumenter, sker der noget forskelligt alt efter hvilken browser, de arbejder i.

  • I Chrome får de vist beskeden om, hvilke typer af dokumenter de kan uploade, men de får ikke lov til at gemme loggen. Er der tale om opdatering af en allerede oprettet log, kan de gå tilbage til joblogoversigten. Er de derimod ved at oprette en ny log, skal igen vælge at tilføje et nyt dokument. Men i stedet for at vælge et dokument, skal de annullere, hvorved de kan gemme loggen uden et uploadet dokument.
  • I Firefox får de vist beskeden om, hvilke typer af dokumenter de kan uploade, men de får ikke lov til at gemme loggen. Er der tale om opdatering af en allerede oprettet log, kan de gå tilbage til joblogoversigten. Er de derimod ved at oprette en ny log, skal de ligeledes tilbage til joblogoversigten og dermed starte forfra med oprettelse af jobloggen
  • I E11 får de vist en intetsigende fejlbesked. Hvis de er i gang med at oprette jobloggen, vises dokumentet i elementet, og fejlbeskeden vises først, når man vil gemme loggen. Dokumentet kan ikke slettes. Borgeren skal derfor gå tilbage til logoversigten, og dermed starte forfra med oprettelse af jobloggen.
    Arbejder de derimod i en allerede oprettet log, vises fejlen med det samme. Her skal de ligeledes gå tilbage til logoversigten.

Status: Forventes rettet i 2023-3 den 18-09-2023

Fejlmeldt den 13-07-2020.