Spring over hovedmenu
Spring over venstremenu

Håndholdt indsats i ressourceforløb

Håndholdt indsats i ressourceforløb er et registreringsværktøj, der giver overblik over sagsbehandlerens sagsmængde.

I forbindelse med projekt Håndholdt indsats i ressourceforløb er der udviklet et registreringsværktøj til registrering af koordinerende sagsbehandleres sagsmængde blandt projektkommunerne. Værktøjet skal give et samlet overblik over sags-mængden hos den enkelte medarbejder samt vise, hvilke borgere sagsbehandleren har i sin sagsstamme. Det er kun de 15 jobcentre, der deltager i projektet, der kan tilgå værktøjet, og jobcentrene vil kun have adgang til at se og registrere deres egne borgere.

Vejledning til håndholdt indsats i ressourceforløb (pdf)(nyt vindue)

Registrering ved fraflyttede borgere:

Da det ikke er muligt at foretage afsluttende registrering på fraflyttede borgere, skal data om den enkelte borger registreres i nedenstående skema og indsendes via en sikker mail til spoc@star.dk:

Registrering af fraflyttede borgere (Excel) (nyt vindue)

Landssupporten samler de indsendte data og sørger for, at de bliver registreret. Efterregistreringen sker ikke nødvendigvis i umiddelbar forlængelse af indsendelsen af data, da data samles over en periode, hvorefter alle indkomne data registreres. 

Spørgsmål til løsningen

Er der spørgsmål til løsningens anvendelse, skal man henvende sig til sin superbruger i kommunen.

Kontaktperson i STAR: Linnea Salling Dahllöf, mail: lsd@star.dk

Er der spørgsmål om funktionalitet, autorisation (herunder oprettelse af brugere), login etc. kan de stilles til Landssupporten på e-mail sharepoint@star.dk eller telefon 70 25 89 25 mellem kl. 8 – 12.

 

Sidst opdateret: 30-01-2020