Spring over hovedmenu

Pga. coronavirus (COVID-19) skal hjemmesidens indhold p.t. læses i sammenhæng med de coronarelaterede temaer og nyheder:

Forsiden af star.dk

Spring over venstremenu

Forlængelse af restriktionerne til april: Spørgsmål og svar (Historisk)

De nye foranstaltninger på beskæftigelsesområdet som følge af corona-virus rejser mange spørgsmål. Læs svarene på de oftest stillede spørgsmål om forlængelse af restriktionerne til april.

Spørgsmålene og svarene vil løbende blive opdateret i takt med besvarelsen af indkomne spørgsmål. Sådan finder du de seneste spørgsmål/svar:

  • Spørgsmålene er ordnet kronologisk inden for hvert emne, så det senest besvarede spørgsmål ligger øverst.
  • Hvis svaret på et eksisterende spørgsmål bliver revideret, tilføjer vi ”revideret” i slutningen af spørgsmålet og flytter det op øverst.
  • Sidens ”sidst opdateret”-dato nederst på siden ændrer sig, når der tilføjes, revideres eller slettes spørgsmål/svar.

 

Svar 05-03-21 - ikke længere gældende:

Det er politisk besluttet, at restriktionerne på beskæftigelsesområdet indtil videre gælder frem til 5. april 2021.

Det forventes, at vi inden den 5. april 2021 har udstedt en ny bekendtgørelse, som tager stilling til, hvor længe restriktionerne på beskæftigelsesområdet skal gælde derudover. Hvis der mod forventning ikke er udstedt en bekendtgørelse inden den 5. april 2021, vil de nuværende restriktioner som følge af overgangsordningen i den nye Epidemilov automatisk blive forlænget til den 15. april 2021.

Dog forventes muligheden for digitale/telefoniske samtaler og virtuelle møder i RHT indtil videre at blive forlænget frem til 30. april 2021.

Sidst opdateret: 19-04-2021