Spring over hovedmenu
Spring over venstremenu

Ledige stillinger i Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

Her kan du se aktuelle stillingsopslag i Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering.

Akademiker til ledelses- og organisationsudvikling

Interesserer du dig for ledelses- og organisationsudvikling? Er du god til at læse organisationer og processer, og ved du, hvordan man understøtter direktion og chefgruppe? Så er du måske den nye medarbejder i vores ledelsessekretariat.

Vi arbejder for et sundt, sikkert og dynamisk arbejdsmarked
I Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR) har vi ansvar for at skabe det bedst mulige grundlag for et sundt, sikkert og dynamisk arbejdsmarked, hvor flest mulige har job eller uddanner sig, og hvor virksomheder på alle niveauer har adgang til de medarbejdere de har brug for – ufaglærte, faglærte, eller højt specialiserede vidensmedarbejdere.

Vores arbejdsfelt er bredt og varieret og spænder fra at tilvejebringe og udvikle et kvalificeret vidensgrundlag for arbejdsmarkedspolitiske beslutninger, til implementering af beskæftigelsespolitikken i dialog med vores mange samarbejdspartnere. Alt hvad vi beskæftiger os med kvalificeres af høje faglige standarder og evidensbaseret viden, der på en gang skal forankre og inspirere de politiske beslutninger og omsætningen af dem til administrerbar dagligdag med betydning for millioner af mennesker.

Du kan læse mere om os på www.star.dk.

Du bliver et knudepunkt i en spændende styrelse
Du bliver en del af STARs ledelsessekretariat, der betjener direktionen og varetager tværgående funktioner i forhold til hele styrelsen og især STARs direktion. Sekretariatet er ansvarlig for styrelsens strategi- og organisationsudvikling, samt for kommunikation, aktindsigt, borgerhenvendelser, hjemmeside og presse.

Derudover varetager vide internationale relationer på STARs område, og har ansvaret for sekretariatsbetjeningen af Beskæftigelsesrådet. Din opgave bliver sammen med en tæt kollega at være tovholder på de opgaver, der handler om strategi, ledelses- og organisationsudvikling.

Sammen med en kollega vil du:

 • stå i spidsen for udviklingen af organisationen, herunder hvordan vi styrker det tværgående samarbejde i styrelsen, kompetenceudvikling, trivselsundersøgelser, personaledage mv.
 • stå for udvikling af STARs chefgruppe, herunder afholdelse af chefseminarer og implementering af Ledelseskommissionens anbefalinger mv.
 • koordinere styrelsens projektorganisation og videreudvikle nye værktøjer og processer, der fremmer effektivt projektarbejde og samarbejde
 • arbejde med udvikling af sagsgangene med vores departement
 • løbende skulle betjene STARs direktør og to vicedirektører, samt være sparringspartner for ledelsen i forbindelse med sager om ledelses- og organisationsudvikling.

Bliv vores nye kollega
Vi forestiller os, at du:

 • har en kandidatuddannelse inden for HR, organisationsudvikling eller det samfundsvidenskabelige område
 • er god til at læse organisationer og har indgående kendskab og interesse for ledelses- og organisationsudvikling
 • har kendskab til strategiarbejde og meget gerne projektledelse
 • er dygtig til at facilitere og drive processer og er tryg ved at tale i større forsamlinger
 • kan tænke og handle kreativt, men samtidig være systematisk, grundig og præcis
 • har lyst til at arbejde tæt på chefgruppe og direktion og er god til at navigere i det fortrolige rum, det forudsætter.

Vi finder løsninger sammen
Som en del af Beskæftigelsesministeriet, er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne lave. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra højre og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter den 1. oktober 2019, eller snarest muligt.

Du bliver ansat efter overenskomsten for akademikere i staten.

Dit daglige arbejdssted er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, Njalsgade 72 A, 2300 København S. Medio 2020 forventer styrelsen at flytte til nyistandsatte lokaler i Haraldshus på Østerbro-

Spørgsmål og ansøgning
Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte kontorchef, Lars Lindholm på tlf.nr. 7221 7620.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Jóna Thomsen i Koncern HR på tlf.nr. 7214 2013.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning elektronisk via linket nedenfor. Vi skal have din ansøgning, cv og eksamenspapirer senest mandag den 12. August 2019.

 


Send ansøgning
Sidst opdateret: 20-09-2018