Spring over hovedmenu
Spring over venstremenu

Nyt inspirationsmateriale til planlægning af beskæftigelsesindsatsen

11-12-2014

STAR har udviklet inspirationsmateriale, som forvaltningerne i kommunerne kan bruge, når de planlægger implementeringen af indsatsen i forbindelse med den nye beskæftigelsesreform.

Materialet er udelukkende lavet som inspiration. Det står således enhver helt frit for, om og hvorledes inspirationsmaterialet bruges.

Planlægning af indsatsen og implementering af beskæftigelsesreformen er en omfattende proces, der naturligt afføder en række konkrete spørgsmål, som kommuner mfl. må overveje. Nogle af disse spørgsmål, som aktørerne kan stille sig selv lokalt, er anført i materialet, der på denne måde kan benyttes af kommunen som et internt arbejdsredskab i planlægningsprocessen. Materialet er lavet som skema i word, så hver enkelt kommune frit kan tilføje og/eller slette spørgsmål og temaer, der ikke vurderes at være relevante. Inspirationsmaterialet vil blive opdateret, når der kommer nyt – fx når der er lavet en aftale mellem KL og AK-Samvirke om kontaktforløbet, og når der er lavet modeller for Trainee-forløb.

Inspirationsmateriale