Spring over hovedmenu
Spring over venstremenu

Workindenmarks nye hjemmeside går i luften i dag!

11-12-2014

Workindenmark har fået ny hjemmeside! Nogle funktioner er ændrede, og nogle er stadig de samme – men fælles for det hele er et opdateret design, der er både brugervenligt og moderne.

Hvad er nyt?

Færre, men bedre tekster

Alle teksterne på den nye hjemmeside er blevet omskrevet helt fra bunden, og alt indhold er blevet revideret og opdateret. Det gør det både nemmere at navigere rundt på siden samt at finde den relevante information.

Nyt grafisk udtryk og responsivt design

Det grafiske udtryk på hjemmesiden er opdateret, så siden opleves både tidssvarende og professionel. Logoet er fornyet og forenklet, og farveskemaet er ændret til mere neutrale, afdæmpede og tidssvarende toner.

Det nye design på hjemmesiden er desuden responsivt, hvilket betyder, at det tilpasser sig til den skærm, brugeren ser hjemmesiden på.

Forbedret jobsøgning

Jobsøgningsoplevelsen er gjort enklere, smartere og langt mere intuitiv.

Jobkategorierne er gjort mere logiske, da de dannes alt efter hvilke jobs, der rent faktisk er at finde på siden. Og så er visningen af job naturligvis blevet optimeret og strømlinet, så det passer ind i det nye design.

Forenklet cv-oprettelse

Der er ikke blevet ændret betydeligt i måden, der oprettes cv på – men det nye design gør oplevelsen langt mere flydende og brugervenlig.

Cv’et oprettes stadig i 6 enkle trin – som nu vises i en overskuelig ’fold-ud’-struktur, som gør det nemt at se, hvor langt man er nået.

Se det nye site her: www.workindenmark.dk