Spring over hovedmenu
Spring over venstremenu

Konference sætter fokus på de gode erfaringer med brobygningsforløb

01-02-2016

Brobygningsforløb får flere udsatte unge i uddannelse. Konference den 25. februar byder på inspiration til og viden om etablering af gode brobygningsforløb.

Evalueringen af projektet Brobygning til Uddannelse er nu endelig, og i den anledning inviterer Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering og Styrelsen for Undervisning og Kvalitet til konference den 25. februar 2016. 

Konferencen byder på ny viden om, hvordan beskæftigelsessystemet og uddannelsessystemet kan arbejde sammen for at støtte udsatte unges vej til uddannelse, og oplæg fra de to ministre på området.

Brobygning til Uddannelse blev sat i gang i 2012 med det mål at afklare og motivere unge modtagere af uddannelseshjælp til at påbegynde og gennemføre en erhvervskompetencegivende uddannelse via forløb på en erhvervsskole.
 
 Formålet med konferencen er at formidle effekterne af brobygningsforløb og bidrage med viden om og inspiration til det gode brobygningsforløb. Konferencen introducerer også det videre forløb med brobygningsforløb, der udspringer af satspuljeaftalen for 2016, hvor målet er at udbrede og udvikle brobygningsforløbene for udsatte unge.

Konferencen er målrettet ledere på erhvervsskoler, jobcentre og interesseorganisationer, der har interesse i udsatte unge og deres vej til uddannelse.

Program

Konferencen byder på oplæg fra beskæftigelsesminister Jørn Neergaard Larsen og minister for børn, undervisning og ligestilling Ellen Trane Nørby.

Der vil også være indspark fra flere af projekterne om deres erfaringer med at etablere brobygningsforløb. Yderligere vil evaluatorerne Noemi Katznelson, Anne Gørlich og Michael Rosholm fremlægge resultaterne fra evalueringen af projektet.

Tid og sted

Konferencen afholdes torsdag den 25. februar 2016 fra 9:30-14:30 i:

IDA Mødecenter
 Kalvebod Brygge 31-33
 1780 København V.

Tilmelding

Du kan læse mere om konferencen i den vedhæftede invitation og tilmelde dig konferencen:

Se invitation og tilmeld dig (nyt vindue)

Sidste frist for tilmelding er den 19. februar 2016. Arrangementet er gratis, men der er et begrænset antal pladser.