Spring over hovedmenu
Spring over venstremenu

Flere skal med-indsatsen bliver et vendepunkt for Kate efter mange år på kontanthjælp

31-10-2018

Kate har været på kontanthjælp i syv år og er nu kommet med i den landsdækkende beskæftigelsesindsats Flere skal med, der skal hjælpe hende til igen at få et arbejde. Vi har fulgt Kates forløb. Se tredje afsnit i videoserien Vejen til Job.

Kate Vestergaard Østergaard røg ud af arbejdsmarkedet i 2010 på grund af en arbejdsskade og har siden været ramt af depression. I sociale sammenhænge har hun haft det skidt, når hun skulle fortælle, at hun var på kontanthjælp, og samtidig har hun mistet troen på, at hun kan udrette noget i et job.

I jobcentret i Viborg møder Kate blandt andet sagsbehandleren Vinnie Vendelbo Højmark, som får hende til at genvinde troen på sig selv via Flere skal med-metoden. I Flere skal med tager de fagprofessionelle i jobcentret udgangspunkt i borgerens egne ressourcer, ønsker og interesser, og der tales ordinære timer fra første møde. Kate får udarbejdet et CV og opdager glemte kompetencer fra fortiden. Det giver hende mod på at søge et job, der ser ud til at matche hendes kundskaber.

På den nye LinkedIn-side for Flere skal med kan du finde det tredje afsnit i serien Vejen til job og se, hvor Kates jobansøgninger fører hende hen:

Se filmen: Kates vej til job efter syv år på kontanthjælp (nyt vindue)

Husk at trykke følg på Flere skal med, STAR på LinkedIn , når du har set filmen. På den måde sikrer du dig,  at du løbende bliver opdateret med den nyeste viden om indsatsen og får inspiration samt gode erfaringer fra virksomheder, borgere og kommuner.

Filmene i serien Vejen til job kan ses uafhængigt af hinanden, men du får selvfølgelig en henvisning til første og andet afsnit, når du besøger LinkedIn.