Spring over hovedmenu
Spring over venstremenu

Job efter Flere skal med: ”Det er næsten ikke til at begribe”

30-11-2018

Harald har været kontanthjælpsmodtager i mange år. Via Flere skal med-indsatsen får han et stort ønske opfyldt. Se det andet afsnit i miniserien om Haralds vej til job.

Harald Güttel har været ramt af sygdom, og over for omgivelserne har han følt sig utilpas ved at gå ledig år efter år. Kort sagt har det været et  ̎helvede ̎, som han beskriver det.

Den 51-årige industritekniker har haft dårlige oplevelser med praktikforløb foranstaltet af kommunen. Han drømmer om at få et job, hvor han kan bringe sin uddannelse og sine kompetencer i spil. Flere skal med-teamet i jobcentret indgår et samarbejde med Harald, og det viser sig at åbne nye døre til en virkelighed, der næsten ikke er til at begribe.

På den nye LinkedIn-side for Flere skal med kan du finde det andet og sidste afsnit i miniserien om Harald. Se, hvor han ender, og hør ham fortælle, hvordan det føles at få et job efter mange år uden for arbejdsfællesskabet:

Det afgørende jobmatch (nyt vindue)

Husk at trykke ”følg” på Flere skal med, STAR på LinkedIn , når du har set filmen. På den måde sikrer du dig,  at du løbende bliver opdateret med den nyeste viden om indsatsen og får inspiration og gode erfaringer fra virksomheder, borgere og kommuner.