Spring over hovedmenu
Spring over venstremenu

Morten Fønsskov Greising ny vicedirektør i Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

05-09-2018

STARs nye vicedirektør bliver Morten Fønsskov Greising, som i dag er kontorchef i Center for Arbejdsmarkedspolitik i Beskæftigelsesministeriets departement. Morten tiltræder i STAR den 1. oktober 2018.

Morten Fønsskov GreisingDirektør Maria Schack Vindum siger:

”Det er med stor glæde, at jeg kan byde velkommen til Morten Fønsskov Greising som ny vicedirektør i STAR. Jeg kender selv Morten som en rigtig dygtig leder, der ikke kun har et indgående kendskab til beskæftigelsesområdet, men som også har et stærkt blik for at skabe et godt samarbejde både internt i organisationen og med vores eksterne samarbejdspartnere. Jeg ser frem til samarbejdet med Morten og glæder mig til at byde ham velkommen i STAR’s direktion.”

Morten Fønsskov Greising siger:

”Jeg er ydmyg og stolt over at være blevet tilbudt stillingen som vicedirektør i Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering. Styrelsen har gennem en årrække været leveringsdygtig af mange store reformer på beskæftigelsesområdet, hvor nytænkning, høj faglighed og sikker implementering er de første ord, som toner sig frem for mig. Jeg glæder mig utrolig meget til at være med til at videreføre dette arbejde, så vi fortsat kan sikre et velfungerende og effektivt arbejdsmarked.”

Morten har tidligere blandt andet været kontorchef for Beskæftigelsesministeriets kontor for koncernøkonomi og har også i Finansministeriet arbejdet med beskæftigelsesområdet. Morten tiltræder i STAR den 1. oktober 2018.