Spring over hovedmenu
Spring over venstremenu

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har afsluttet tilsynsundersøgelsen af Akademikernes A-kasse og har nu sendt sin endelige afgørelse til a-kassen

07-02-2019

I forbindelse med den nu afsluttede tilsynsundersøgelse af Akademikernes A-kasse har Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering nu sendt den endelige afgørelse til a-kassen.

I november 2018 iværksatte Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering en tilsynsundersøgelse om baggrunden for afskedigelsen af den tidligere direktør for Akademikernes A-kasse Michael Valentin. Undersøgelsen blev foretaget med bistand fra Kammeradvokaten.

Styrelsen sendte den 14. januar 2019 undersøgelsen og de foreløbige konklusioner til høring i a-kassen. A-kassen havde høringsfrist til den 23. januar 2019 til at komme med bemærkninger.

Styrelsen har nu afsluttet tilsynsundersøgelsen og sendt sin endelige afgørelse til Akademikerens A-kasse. Afgørelsen kan ses her:

STARs afgørelse af 6. februar 2019 (pdf) (nyt vindue)

Der henvises til ministerens pressemeddelelse på Beskæftigelsesministeriets hjemmeside. Denne kan ses her:

Pressemeddelelse fra Beskæftigelsesministeriet: Undersøgelse af Akademikernes A-kasse er afsluttet og sagen er politianmeldt (nyt vindue)