Spring over hovedmenu
Spring over venstremenu

Nyt digitalt værktøj følger udviklingen på beskæftigelsesområdet

29-03-2019

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har udarbejdet en app til smartphone og tablet, hvorfra det er muligt at finde centrale nøgletal på beskæftigelsesområdet. Appen er et supplement til Jobindsats.dk

Fra og med i dag kan en ny Jobindsats App downloades til iOS- og Android-enheder via henholdsvis AppStore og GooglePlay. Med Jobindsats App’en bliver det nu muligt at finde centrale nøgletal på beskæftigelsesområdet via smartphones og tablets.

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering ønsker med Jobindsats App’en at give brugerne lettere adgang til nøgletallene for at skabe øget fokus på dem og understøtte, at aktørerne på beskæftigelsesområdet i højere grad kan tage udgangspunkt i de samme nøgletal.

Jobindsats App’en indeholder i første omgang kun nøgletalsrapporterne fra Jobindsats.dk, dvs. de rapporter, der følger op på, hvordan kommunerne klarer sig i forhold til de senere års reformer på beskæftigelsesområdet. Som supplement til rapporterne fra Jobindsats.dk er det via appen også muligt at få et indblik i jobcentrenes indbyrdes rangering og sammenligne sig med andre kommuner.

Styrelsen arbejder lige nu på at videreudvikle appen, så der i 2019 kommer flere centrale nøgletal, der er afgørende i opfølgningen på kommunernes resultater på beskæftigelsesområdet.

Man vil fortsat også via sin PC kunne finde alt indhold på Jobindsats.dk og styrelsens øvrige hjemmesider.

Download appen

Jobindsats App’en er naturligvis gratis og kan findes i App Store (iOS-enheder) eller GooglePlay (Android-enheder) ved at søge efter ”Jobindsats” eller ved at benytte følgende link på din smartphone eller tablet:

GooglePlay – Jobindsats App (nyt vindue)

App Store – Jobindsats (nyt vindue)