Spring over hovedmenu
Spring over venstremenu

Virksomhedsoverblikket opdateret med data om lokale virksomheder

11-03-2019

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har igen opdateret værktøjet Virksomhedsoverblikket med nye data om de lokale virksomheder.

Virksomhedsoverblikket samler hver måned en lang række relevante aktuelle data om lokale og regionale virksomheder til brug i både a-kasser og jobcentre. Med den seneste opdatering er følgende data opdateret i marts versionen:

  • Antal ansatte i virksomheden til og med december 2018
  • Jobomsætning i virksomheden til og med november 2018
  • Elektroniske jobopslag frem til og med januar 2019
  • Forløb med støttet beskæftigelse til og med december 2018
  • Arbejdskraftsreserven til og med januar 2019.

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering arbejder løbende med forbedringer af Virksomhedsoverblikket, og i denne version er der tilføjet to nye oplysninger:

  • Antal opslåede stillinger regionalt, inden for den valgte stillingsbetegnelse. Både den seneste måned og de seneste 12 måneder.
  • Stillingsbetegnelser, som kan være relateret til den søgte stillingsbetegnelse. Det kan give inspiration til alternative søgninger, hvis der er få potentielle virksomheder i den første søgning.

Vil du fremover orienteres om opdateringer eller nye tiltag i Virksomhedsoverblikket, kan du blive tilføjet vores udsendelsesliste. Skriv en mail til: virksomhedsoverblikket@star.dk

Hvis du vil vide mere om, hvad Virksomhedsoverblikket er, eller hvordan du kommer til at bruge Virksomhedsoverblikket, anbefaler vi, at du starter med at kigge i de dokumenter, du kan finde her:

Virksomhedsoverblikket

Vil du vide mere om, hvad de enkelte felter i virksomhedsoverblikket betyder, eller hvilke data der er indeholdt i Virksomhedsoverblikket, kan du kigge her:

Virksomhedsoverblikket – hvad viser data? (pdf) (nyt vindue)