Spring over hovedmenu
Spring over venstremenu

Nye partnere i samarbejdet om fair rekruttering på tværs af Europa

23-08-2019

To virksomheder og et tværkommunalt samarbejde er blevet optaget i det europæiske arbejdsformidlingsnetværk (EURES-netværket).

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har gennemført den første ansøgningsrunde, hvor private virksomheder og organisationer fik mulighed for at søge om at blive optaget i EURES-netværket. Tre nye partnere er nu blevet godkendt og vil indgå i EURES-netværket om fair og sikker rekruttering af arbejdskraft på tværs af Europa. De nye partnere er:

Mega Flex A/S – vikar-, rekrutterings- og mandskabsvirksomhed (nyt vindue)

MatchMind A/S – vikar- og rekrutteringsvirksomhed (nyt vindue)

Business Region MidtVest – tværkommunalt samarbejde (nyt vindue)

Nye muligheder for rekruttering og arbejdsformidling i flere brancher

Som en del af EURES-netværket får de nye partnere en række muligheder for hjælpe virksomheder og jobsøgere med rekruttering og arbejdsformidling på tværs af Europa. De kan blandt andet deltage på jobmesser, arrangeret af EURES, hvor de kan møde relevante kandidater med interesse for at arbejde i Danmark. De tre partnere repræsenterer nye brancher, og de kommer til at bidrage med ny viden og lokalkendskaber i samarbejdet med Work In Denmark og resten af det eksisterende EURES-netværk i Danmark.

De nye partnere bliver også en del af et stort netværk af vejledere i alle EU’s medlemslande, der er eksperter på situationen på deres lokale arbejdsmarkeder. EURES-netværket er derfor også en oplagt mulighed for at samarbejde og danne nye partnerskaber med private og offentlige aktører i Danmark og resten af Europa.

Interesseret i at blive optaget?

Arbejder I som privat virksomhed eller organisation med arbejdsformidling og/eller rekruttering? Og ønsker I også at forbedre jeres muligheder for at rekruttere arbejdskraft på tværs af Europa?  Så kan det måske være interessant for jer at søge om optagelse i EURES-netværket under næste ansøgningsrunde.

Hold øje med næste ansøgningsrunde på Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekrutterings hjemmeside, hvor I også kan læse mere om mulighederne i netværket og om kriterierne for optagelse.

Læs mere og ansøg om optagelse i EURES-netværket:

EURES-netværket