Spring over hovedmenu
Spring over venstremenu

Skærpede restriktioner til flere kommuner samt forlænget mulighed for digitale samtaler mv.

10-12-2020

Regeringen udmeldte den 7. december 2020 en række nye COVID-10 tiltag for 38 storbyer/sjællandske kommuner. Regeringen og sundhedsmyndighederne har den 10. december udvidet disse tiltag til også at gælde flere kommuner.

Følgende dele af landet omfattes også af de skærpede restriktioner:

  • Resterende kommuner i Region Sjælland
  • Resterende kommuner i Region Midtjylland
  • Vejle, Fredericia, Middelfart kommuner i Region Syddanmark
  • Aalborg Kommune i Region Nordjylland.

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering udsendte den 8. december brev om tiltagenes betydning for beskæftigelsesindsatsen med titlen: Nye og forlængede COVID-19 tiltag for hhv. 38 storbyer/sjællandske kommuner samt forlængelse af gældende tiltag for hele landet.

Brev af 8. december 2020 om nye og forlængede COVID-19 tiltag for hhv. 38 storbyer/sjællandske kommuner samt forlængelse af gældende tiltag for hele landet (pdf) (nyt vindue)

På baggrund af den netop udmeldte udvidelse af tiltagene til ovennævnte dele af landet, skal Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering hermed meddele, at tiltagenes betydning for beskæftigelsesindsatsen, som fremgår af brevet af 8. december, også vil være gældende for ovennævnte kommuner.

Brev af 10. december 2020 om udvidelse af de skærpede COVID-19-tiltag fra 7. december til Region Midtjylland, Region Sjælland samt Aalborg, Vejle, Fre-dericia og Middelfart kommuner (pdf) (nyt vindue)

Styrelsen skal samtidig orientere om, at mulighederne for digital kontakt mv. forlænges frem til og med den 28. februar 2021.

Orientering af 10. december 2020 om ændring af bekendtgørelse om genåbning og fortsat delvis suspension af beskæftigelsesindsatsen som følge af COVID-19 vedr. forlængelse af digitale samtaler mv. (pdf) (nyt vindue)