Spring over hovedmenu
Spring over venstremenu

Ny portal: Ordblindhed.dk – hele Danmarks ordblindeportal

28-04-2020

Den nye portal ordblindhed.dk skal gennem tekst og film give fagpersoner og andre borgere et hurtigt overblik over mulighederne for at få den nødvendige støtte til ordblindhed.

Mennesker, der har ordblindhed inde på livet, får nu en helt ny portal – ordblindhed.dk – hvor de fremover kan finde information om ordblindhed.

Ordblindhed.dk giver via tekst og film ordblinde borgere og fagpersoner overblik over Ordblindetesten, ordblindeundervisning og andre muligheder for støtte i skolen, på uddannelsen og i jobbet.

På ordblindhed.dk kan fagfolk læse om, hvordan de bedst rådgiver borgere med ordblindhed, og lærere og vejledere kan få inspiration til at skabe ordblindevenlige læringsmiljøer, for eksempel gennem en række små film om gode erfaringer med forskellige metoder rundt om i landet.

Udviklingen af ordblindhed.dk er sket i et samarbejde mellem Nota (Nationalbibliotek for mennesker med læsevanskeligheder), Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, Socialstyrelsen og Styrelsen for Undervisning og Kvalitet.

Besøg ordblindhed.dk her:

Ordblindhed.dk (nyt vindue)

For mere information om ordblindhed.dk kan du kontakte:

Trine Nobelius
Specialkonsulent
Børne- og Undervisningsministeriet
Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Direkte tlf.: +45 25 28 48 87
E-mail: trine.nobelius@stukuvm.dk