Spring over hovedmenu
Spring over venstremenu

Ny pulje: 20 mio. kr. til udbredelse af virksomheders sociale ansvar

15-05-2020

Fem projekter skal hjælpe udsatte borgere til at blive en forankret del af arbejdsmarkedet og understøtte udbredelsen af virksomheders sociale ansvar.

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har udvalgt fem projekter, som over det næste halvandet år får i alt ca. 20 millioner kr. til at udbrede virksomheders sociale ansvar og gode erfaringer med at ansætte udsatte borgere. Projekterne blev udvalgt blandt et stort ansøgerfelt, der ansøgte for 125 mio. kr. i alt.

Blandt de udvalgte projekter findes både private virksomheder, professionelle idrætsklubber og nonprofit organisationer. Ansøgerne samarbejder alle med et eller flere lokale jobcentre om at hjælpe udsatte borgere i beskæftigelse. Når mange mister jobbet grundet situationen med Corona-virus, er det vigtigt, at der fortsat er fokus på at de mest udsatte ledige. Projekterne har en stærk indsatsmodel, der skal bidrage til, at flere danske virksomheder fremover inspireres til at arbejde med social ansvarlighed.

Oversigt over projekter med tilsagn fra 2. udmøntningsrunde af satspulje til udbredelse af virksomheders sociale ansvar (pdf) (nyt vindue)