Spring over hovedmenu
Spring over venstremenu

Ny bekendtgørelse om genåbning og fortsat delvis suspension af beskæftigelsesindsatsen

12-05-2021

Den nye bekendtgørelse om beskæftigelsesindsatsen som følge af covid-19 er trådt i kraft den 16. maj, og er gældende til og med 12. juni.

Den 15. april 2021 blev beskæftigelsesindsatsen delvist genåbnet. Der blev åbnet op for, at ledige kunne komme i virksomhedspraktik og løntilskud med fysisk fremmøde.

Den nye bekendtgørelse giver mulighed for, at der igen kan gives tilbud om øvrig vejledning og opkvalificering samt nytteindsats til alle borgere.

Bekendtgørelsen viderefører desuden en række bestemmelser herunder reglerne om brug af mundbind og adgangsbegrænsning, dog ændres adgangsbegrænsningen fra det gældende krav på 1 besøgende pr. 7,5 m2 til 1 besøgende pr. 4 m2, og til 2 m2, hvis man overvejende sidder ned.

Orientering af 12. maj 2021 om ny bekendtgørelse om genåbning og fortsat delvis suspension af beskæftigelsesindsatsen som følge af covid-19 (pdf)(nyt vindue)

Bekendtgørelsen kan findes her.

Retsinformation: Bekendtgørelse om genåbning og fortsat delvis suspension af beskæftigelsesindsatsen som følge af covid-19 m.v. (nyt vindue)