Spring over hovedmenu
Spring over venstremenu

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekrutterings direktør har fået nyt job

31-05-2021

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekrutterings direktør, Maria Schack Vindum, har fået nyt job som direktør for Økonomistyrelsen.

”Jeg vil gerne takke Maria for en stor og værdifuld indsats og for et altid godt og tæt samarbejde gennem de 6 år, hun har været i Beskæftigelsesministeriet. Stort tillykke til Maria og Økonomistyrelsen - og jeg ønsker Maria held og lykke i det nye job”, siger Beskæftigelsesministeriets departementschef, Søren Kryhlmand.

Maria Schack Vindum har været i Beskæftigelsesministeriet siden 2015, først som afdelingschef i departementet og siden 2018 som direktør for STAR.

”STAR er en fantastisk styrelse med dygtige medarbejdere og en vigtig dagsorden. Jeg er stolt over vores bidrag til, at Danmark har et sundt og dynamisk arbejdsmarked, og at det danske arbejdsmarked er kommet godt igennem Covid-19 krisen. Et sundt arbejdsmarked er grundlaget for en sund samfundsøkonomi. Samtidig har det stor betydning for den enkelte ledige at komme i job, og for virksomhederne, at de har den arbejdskraft, de har brug for”, siger Maria Schack Vindum.

Maria, der er uddannet som cand.scient.pol. fra Århus Universitet, vender nu tilbage til Finansministeriets ressort, hvor hun tidligere har været kontorchef. Maria har desuden tidligere været Økonomichef i Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen, Københavns Kommune, og koncernbudgetchef i Rigspolitiet.

Maria fratræder sin stilling 2. juli 2021. Stillingen som direktør for Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering vil blive slået op snarest.