Spring over hovedmenu
Spring over venstremenu

Små- og mellemstore virksomheder får nu mulighed for at søge om tilskud til at ansætte dimittender i graduate-forløb

18-06-2021

STAR har valgt Lead the Talent og Akademikerne til at administrere ny graduate-pulje.

Der er i ”Aftale om ekstraordinært løft af ledige” fra den 17. juni 2020 afsat 10,0 mio. kr. til en pulje, der skal understøtte ledige dimittender i graduateforløb i små og mellemstore virksomheder. STAR har på baggrund af de indkomne ansøgninger udpeget Lead the Talent og Akademikerne til at varetage puljen på STARs vegne.

De to aktørers opgave består i at markedsføre puljen over for dimittender og små- og mellemstore virksomheder med henblik på at etablere i alt 225 graduate-forløb til og med april 2022. Puljen giver små- og mellemstore virksomheder mulighed for at få et tilskud på 10.000 kr. i op til fire måneder, når de ansætter en nyuddannet i et graduate-forløb.

Lead the talents projekt Graduates har fokus på at matche samfundsvidenskabelige og humanistiske dimittender fra region Midt og Syd samt Hovedstadsregionen med en ledighed på mere end 6 måneder med små- og melllemstore virksomheder med et vækstpotentiale over hele landet.

Fokus i Akademikernes projekt Graduate i SMV er at matche ledige akademiske dimittender med små- og mellemstore virksomheder og styrke brobygningen og det gensidige kendskab på tværs. Målsætningen er, at de deltagende dimittender udvikler kompetencer, der understøtter innovation og vækst.

Genopslag: Pulje til graduate-forløb i små og mellemstore virksomheder