Spring over hovedmenu
Spring over venstremenu

Nyhedsbrev fra Specialfunktionen Job & Handicap oktober 2017

17-10-2017

I denne udgave af nyhedsbrevet oplyser Specialfunktionen bl.a. om forlængelse af ansøgningsfrist til projektpuljen "Et mere rummeligt arbejdsmarked for borgere med handicap". Derudover er det nu muligt at se, hvornår Specialfunktionen afholder grundkurser og overbygningskurser i de handicapkompenserende ordninger.

Forlængelse af ansøgningsfrist til puljen "Et mere rummeligt arbejdsmarked for borgere med handicap"

Ansøgningsfristen til puljeprojektet "Et mere rummeligt arbejdsmarked for borgere med handicap" er blevet forlænget til fredag den 17. november.

Fristen er blevet forlænget, da der er modtaget få ansøgninger.

Puljen skal søges af kommuner i samarbejde med handicaporganisationer.

Spørgsmål til puljen kan rettes til Camilla Behrend tlf. 72 21 74 24, mail cbe@star.dk, eller Rasmus Hoff, tlf. 72 21 76 15.

Læs mere om puljen

Grundkurser og overbygningskurser i de handicapkompenserende ordninger - tilmelding åben for første halvår af 2018

Der er åbent for tilmelding til grundkurser og overbygningskurser i de handicapkompenserende ordninger, som finder sted i første halvår af 2018.

Grundkurserne i de handicapkompenserende ordninger er målrettet jobcentrenes nye nøglepersoner på handicapområdet, sagsbehandlere på beskæftigelsesområdet, a-kassemedarbejdere og andre aktører på området.

Overbygningskurserne er målrettet jobcentermedarbejdere og nøglepersoner, der har deltaget i Specialfunktionens grundkursus, og som ønsker et grundigt kendskab til ordningerne og deres anvendelse.

Se datoer og tilmelding på Specialfunktionens hjemmeside

} }, false);