Spring over hovedmenu
Spring over venstremenu

Nyhedsbrev fra Specialfunktionen Job & Handicap marts 2019

07-03-2019

I denne udgave af Specialfunktionens nyhedsbrev kan du læse om de to nye analyser på handicapområdet, omhandlende beskæftigelsessituationen for personer med handicap og brugen af de kompenserende ordninger specifikt.

Ny analyse om beskæftigelsessituationen for personer med handicap

Analysen viser, at der i 2017 var lokalpolitisk fokus på handicapområdet i størstedelen af jobcentrene. Halvdelen af jobcentrene forventer, at der kommer et øget fokus på handicapområdet de kommende to år. Analysen viser desuden, at der er forskel på jobcentrenes organisering af handicapindsatsen, særligt i forhold til, om den er placeret hos få nøglemedarbejdere eller en bred gruppe.

Artikel på STARs hjemmeside (nyt vindue)

Ny analyse af hjælp til personer med handicap

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har udarbejdet en analyse af kommunernes brug af hjælpemidler og personlig assistance fordelt på aldersgrupper, forsørgelsesgrundlag og type. Analysen er baseret på kommunernes indberetninger af deres forbrug af bevillingerne til hjælpemidler og personlig assistance. Det er forventningen, at data på brugen af de kompenserende ordninger kan offentliggøres på jobindsats i 2. kvartal 2019.

Artikel på STARs hjemmeside (nyt vindue)

Personalenyt fra Specialfunktionen Job & Handicap

Susanne Kroghøj Ellegaard er tilbage i Specialfunktionen efter at have været på barselsorlov indtil februar 2019.

} }, false);