Spring over hovedmenu
Spring over venstremenu

Oversigtsark giver overblik over uddannelsesmuligheder i beskæftigelsesindsatsen

05-04-2017

To nye oversigtsark skal give jobcentre- og a-kassemedarbejdere overblik over de forskellige uddannelsesmuligheder i Lov om en aktiv beskæftigelsesindsats (LAB) og et samlet overblik over uddannelsesordninger med positivlister.

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har udarbejdet to nye oversigtsark over uddannelsesmuligheder i beskæftigelsesindsatsen. Oversigtsarkene er udarbejdet for at give jobcenter- og a-kassemedarbejdere et overblik over de forskellige uddannelsesmuligheder, sådan at de lettere kan vejlede og rådgive de ledige.

Formålet med den ene oversigt er at give et overblik over de muligheder for vejledning og opkvalificering – også ordinære uddannelsestilbud – som kan gives efter Lov om en aktiv beskæftigelsesindsats (LAB) til forskellige grupper af dagpenge-, kontanthjælp- og uddannelseshjælpsmodtagere.

Formålet med den anden oversigt er at give et overblik over, hvilke ordninger der har tilknyttet positivlister. Arket viser også, hvor mange positivlister der er tilknyttet ordningen, hvor de kan findes, og hvor ofte de opdateres.

Se de to oversigtsark over uddannelsesmuligheder i beskæftigelsesindsatsen