Spring over hovedmenu
Spring over venstremenu

Ny video introducerer borgere til den digitale visning af dagpengetællere på jobnet.dk

18-08-2017

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har udgivet en video til dagpengemodtagere, som giver en generel introduktion til visningen af dagpengetællerne.

Som noget nyt kan dagpengemodtagere logge på jobnet.dk og følge med i deres egen dagpengesituation. De kan bl.a. se deres løntimer, som kan anvendes til forlængelse eller genoptjening af dagpengeret, og de kan se deres dagpengeforbrug. Dagpengetællerne giver altså dagpengemodtagerne et bedre overblik over deres dagpengesituation.

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har udarbejdet en video, som giver en generel introduktion til visningen af dagpengetællere på jobnet.dk. Videoen er tilgængelig for alle, så sagsbehandlere i både jobcentre og a-kasser kan også bruge den i deres dialog med borgerne.

Videoen kan tilgås både som en samlet video, eller man kan vælge at se den generelle introduktion og overblik over regler og de nye muligheder i forbindelse med dagpengetællere. Man kan også gå direkte til en video, som gennemgår, hvordan tællerne vises på jobnet.dk, når man som dagpengemodtager er logget ind på 'Min side'.

Videoen kan også ses i den velkomstintro-tekst, som den enkelte dagpengemodtager bliver præsenteret for ved første visning af dagpengetællerne.

Herudover har styrelsen udarbejdet ”hand-out” om visningen af dagpengetælleren. ”Hand-out” kan udleveres til dagpengemodtagerne i jobcentrene eller i a-kassen.

Se videoen og Hand-Out på jobnet.dk (nyt vindue)