Spring over hovedmenu
Spring over venstremenu

Inspirationskatalog til fremme af tidlig indsats og brug af fast track til sygemeldte

08-09-2016

Der er udarbejdet et inspirationskatalog med ni gode eksempler på, hvordan man kan få gang i tidlig indsats og fast track til sygemeldte.

Et nyt inspirationskatalog indeholder konkrete cases fra ni kommuner, som har gode erfaringer med at tilrettelægge tidlig indsats og brug af fast track i sygedagpengesager. Alle cases er bygget op, så man let får overblik over, hvordan tiltaget fungerer, og hvilke fordele man kan drage af det.

Inspirationskataloget med cases fra ni kommuner

 

Sygefravær.dk


Offentlige arbejdspladser, der vil have hjælp til at nedbringe deres sygefravær, har også mulighed for at få hjælp fra Beskæftigelsesministeriets rejsehold. Rejseholdet tilbyder et skræddersyet forløb, målrettet arbejdspladsens udfordringer. Det koster ikke noget, og der er mulighed for at søge efter et først-til-mølle princip. Arbejdspladser har samtidig adgang til konkrete handlingspakker med nogle af de bedste redskaber til at forebygge og håndtere sygefravær samt til at hjælpe sygemeldte godt tilbage til jobbet. Der er adgang til rejsehold og handlingspakker på sygefravær.dk.

sygefravær.dk (nyt vindue).