Spring over hovedmenu
Spring over venstremenu

Rekruttering af højtkvalificeret arbejdskraft fra tredjelande

01-07-2011

Udarbejdet af Arbejdsmarkedsstyrelsen

Den tidligere VK-regering, DF og Kristendemokraterne nedsatte en arbejdsgruppe med det formål at styrke danske virksomheders rekrutteringsevne i forhold til højt kvalificeret arbejdskraft fra tredjelande. Arbejdsgruppen bestod af repræsentanter fra arbejdsmarkedets parter, virksomheder, uddannelsesinstitutioner samt offentlige myndigheder.

Rapporten indeholder konkrete forslag vedr. rekruttering af udenlandsk arbejdskraft indenfor fire emner: rekrutteringsmetoder, regler for arbejde og ophold i Danmark, bedre modtagelse og service til udenlandske arbejdstagere samt kultur og fastholdelse.

Rekruttering af højtuddannet arbejdskraft fra tredjelande (pdf) (nyt vindue)

Sidst opdateret: 22-05-2023