Spring over hovedmenu
Spring over venstremenu

Undersøgelse af økonomien i feriefondenes ferieboliger

03-02-2014

Udarbejdet af Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

Alle feriefonde blev i efteråret 2013 bedt om at deltage i en spørgeskemaundersøgelse vedrørende feriefondenes ferieboliger.

Formålet med undersøgelsen er at få et samlet overblik over ferieboligernes økonomi samt at indhente viden om de overvejelser og tiltag, som feriefondene har gjort i de tilfælde, hvor det har været nødvendigt at ændre et underskud til et overskud for de enkelte ferieboliger.

Undersøgelsen blev iværksat i forbindelse med en kommende revision af bekendtgørelsen om feriefonde, hvor flere feriefonde har udtrykt ønske om at ændre bestemmelsen i bekendtgørelsen om, at lejeindtægten for en feriebolig over en 4-årig periode skal dække de løbende driftsomkostninger, administration og ejendomsomkostninger ved ferieboligen.

Undersøgelse af økonomien i feriefondenes ferieboliger (pdf) (nyt vindue)

Sidst opdateret: 22-05-2023