Spring over hovedmenu
Spring over venstremenu

Analyse af ydelsessystemer, reformer og indsatser overfor ikke-arbejdsmarkedsparate borgere i fem lande

17-03-2015

Udarbejdet af Deloitte og CARMA

Analysen indeholder en international komparativ analyse af ydelsessystemer, reformer og indsatser overfor ikke-arbejdsmarkedsparate borgere i Sverige, Norge, Holland, Tyskland og Storbritannien med et særligt fokus på de reformer og indsatser, der er relevante for den danske beskæftigelsesindsats. Analysen indgår i ekspertgruppens rapport 'Nye veje mod job – for borgere i udkanten af arbejdsmarkedet', der blev offentliggjort den 17. marts 2015.

Analyse af ydelsessystemer, reformer og indsatser overfor ikke-arbejdsmarkedsparate borgere i fem lande (pdf) (nyt vindue)

Sidst opdateret: 09-10-2018
} }, false);