Spring over hovedmenu
Spring over venstremenu

Ekspertgruppens rapport: Nye veje mod job – for borgere i udkanten af arbejdsmarkedet

17-03-2015

Udarbejdet af ekspertgruppen om udredning af den aktive beskæftigelsesindsats

Regeringen nedsatte i 2013 en ekspertgruppe til at udarbejde en udredning af den aktive beskæftigelsesindsats. Udredningen har været delt op i to faser, hvor første fase omfattede indsatsen for forsikrede ledige og blev afsluttet i februar 2014 med rapporten ”Veje til job – en arbejdsmarkedsindsats med mening”. I anden fase, som denne rapport omhandler, ses der på den aktive beskæftigelsesindsats for de godt 500.000 borgere i udkanten af arbejdsmarkedet.

Ekspertgruppens rapport: Nye veje mod job – for borgere i udkanten af arbejdsmarkedet (pdf) (nyt vindue)

Sidst opdateret: 09-10-2018