Spring over hovedmenu
Spring over venstremenu

Understøttelse af tidlig indsats og Fast track i samarbejde med 3 kommuner

20-04-2016

Udarbejdet af Deloitte og Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

Fast track for sygemeldte i kommunerne
Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har gennemført projektet ”Understøttelse af tidlig indsats og Fast track” i samarbejde med 3 kommuner.

Formålet med projektet er at udvikle og implementere arbejdsgange for Fast track-forløb i udvalgte sektorer i kommunerne, der kan understøtte en tidlig indsats for sygemeldte på kommunernes egne arbejdspladser, og som har bredt ejerskab i hele kommunen.

I materialet fra projektet kan hentes inspiration til, hvordan kommuner kan arbejde strategisk og systematisk med Fast track for kommunernes egne ansatte.

Deloitte Effektivt Fast track for sygemeldte i kommuner 2016 (pdf) (nyt vindue)

Redskab Fast track - Kontaktnotat (pdf) (nyt vindue)

Redskab Fast track - Referat af sygefraværssamtale (pdf) (nyt vindue)

Indstilling om Fast track (pdf) (nyt vindue)

 

Sygefravær.dk


Offentlige arbejdspladser, der vil have hjælp til at nedbringe deres sygefravær, har også mulighed for at få hjælp fra Beskæftigelsesministeriets rejsehold. Rejseholdet tilbyder et skræddersyet forløb, målrettet arbejdspladsens udfordringer. Det koster ikke noget, og der er mulighed for at søge efter et først-til-mølle princip. Arbejdspladser har samtidig adgang til konkrete handlingspakker med nogle af de bedste redskaber til at forebygge og håndtere sygefravær samt til at hjælpe sygemeldte godt tilbage til jobbet. Der er adgang til rejsehold og handlingspakker på sygefravær.dk.

sygefravær.dk (nyt vindue).

Sidst opdateret: 21-02-2023