Spring over hovedmenu

Pga. coronavirus (COVID-19) skal hjemmesidens indhold p.t. læses i sammenhæng med de coronarelaterede temaer og nyheder:

Forsiden af star.dk

Spring over venstremenu

Litteraturreview om adfærdsøkonomi og nudging

01-07-2016

Udarbejdet af KU

Med henblik på at opnå ny, anvendelsesorienteret viden til brug for mere effektiv udmøntning af lovgivning og implementering af politiske reformer på beskæftigelsesområdet, er der etableret et samarbejde med adfærdsforskere fra KU om et litteraturreview om adfærdsøkonomi og nudging.

Litteraturreviewet gennemgår den eksisterende litteratur på området og sammenfatter hovedårsager til, at vi afviger fra økonomisk rationalitet. Litteraturreviewet peger endvidere på, at der en række nudging-værktøjer, som kan være relevante på beskæftigelsesområdet.

Litteraturreview om adfærdsøkonomi og nudging (pdf) (nyt vindue)

Sidst opdateret: 09-10-2018