Spring over hovedmenu
Spring over venstremenu

Virksomhedernes samarbejde og tilfredshed med jobcentrene

08-10-2016

Udarbejdet af Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering på baggrund af en survey gennemført af Rambøll

Som en del af den tilbagevendende virksomhedssurvey har Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering i foråret 2016 undersøgt ca. 13.000 virksomheders samarbejde med jobcentrene – og tilfredshed med jobcentrenes indsats.

Analysen af disse tal viser, at de virksomheder, der samarbejder med et jobcenter, generelt er godt tilfredse med jobcentrenes indsats. Trods en pæn forøgelse i særligt rekrutteringssamarbejdet, er det dog fortsat en mindre del af virksomhederne, der samarbejder med et jobcenter.

Virksomhedernes samarbejde med jobcentrene (pdf) (nyt vindue)

Sidst opdateret: 09-10-2018