Spring over hovedmenu
Spring over venstremenu

Analyse af ordinære timer blandt berørte

05-07-2017

Udarbejdet af Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering.

Analysen viser, at personer, der berøres af 225-timersreglen, oftere er i ordinær beskæftigelse, end de var før reglen trådte i kraft.

Ca. 4 pct. af de personer, der senere blev berørt af 225-timersreglen, ordinær beskæftigelse som supplement til deres kontanthjælp, havde ordinær beskæftigelse som supplement til deres kontanthjælp i foråret 2016. I slutningen af 2016 havde var den tilsvarende godt andel mere end 11 pct. af de personer, der blev berørt af 225-timersreglen i 2016, ordinær beskæftigelse.

Analysen viser samtidig, at der har været en generel stigning i andelen af kontanthjælpsmodtagere med ordinær beskæftigelse i løbet af 2016, dog arbejder de i gennemsnit færre timer. Stigningen er størst blandt de personer, der var omfattet af 225-timersreglen.

Analysen viser at tendenserne fortsætter i de første måneder af 2017. Analysen viser, at den generelle stigning i beskæftigelsesomfanget blandt kontanthjælpsmodtagere fortsætter i de første måneder af 2017

Analyse af ordinære timer blandt berørte (pdf) (nyt vindue)

Sidst opdateret: 09-10-2018
} }, false);