Spring over hovedmenu
Spring over venstremenu

Kvantitativt afslutningsnotat af Udvikling i fleksjob II

26-04-2021

Udarbejdet af Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

Projektet Udvikling i fleksjob II (1. runde) er gennemført i 9 kommuner i perioden april 2019 til september 2020. Formålet med initiativet var at videreføre arbejdet med at udvikle arbejdsevnen hos personer ansat i fleksjob på få timer samt skabe yderligere viden om, hvordan kommunerne kan arbejde effektivt med at understøtte, at personer ansat i fleksjob på få timer kan opnå progression.

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har i forbindelse med afslutningen af initiativet udarbejdet et kvantitativt afslutningsnotat.

Kvantitativt afslutningsnotat af Udvikling i fleksjob (1. runde) (pdf) (nyt vindue)

Fra maj 2020 til september 2021 blev projektet gennemført i yderligere 11 kommuner. STAR har udarbejdet en kvantitativt afslutningsnotat i forbindelse med afslutningen af 2. runde af Udvikling i fleksjob II.

Kvantitativt afslutningsnotat til Udvikling i Fleksjob II (pdf) (nyt vindue)

Sidst opdateret: 10-05-2022