Spring over hovedmenu

Info til borgere om COVID-19 i forhold til beskæftigelsesindsatsen

Fra 1. september 2021 vil der ikke længere være særlige restriktioner for beskæftigelsesindsatsen som følge af COVID-19. Det vil fra denne dato være de almindelige regler, der er gældende.

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering følger corona-situationen og understøtter løbende kommunerne i, hvordan de skal håndtere betydningen af COVID-19 på beskæftigelsesområdet.

Forud for henvisning til job og tilbud med fysisk fremmøde skal jobcentre og a-kasser være særligt opmærksomme på og tage særlige hensyn til, hvis du som borger er i en risikogruppe for COVID-19, jf. Sundhedsstyrelsens udmelding om risikogrupper.

De konkrete rammer om beskæftigelsesindsatsen i din kommune kan du læse om på din kommunes hjemmeside eller ved at rette henvendelse til din kommune.

Hvis du bliver ledig i den kommende periode, vil du som altid kunne melde dig ledig på www.jobnet.dk eller ved at kontakte dit lokale jobcenter. Du kan evt. også kontakte din a-kasse.

Hvis du har spørgsmål til din konkrete situation, skal du kontakte dit jobcenter eller a-kasse. Du kan finde information om kontakt til din a-kasse på a-kassens hjemmeside.

Hvis du har flere spørgsmål

Søger du viden som privatperson, kan du desuden orientere dig her:coronasmitte.dk - Coronavirus/covid-19 i Danmark (nyt vindue)

Borger.dk (nyt vindue)

Du har mulighed for at orientere dig i spørgsmål og svar til kommuner, jobcentre og a-kasser:

For a-kasser, jobcentre og kommuner: Spørgsmål og svar om midlertidige ændringer på beskæftigelsesområdet som følge af corona-virus

Er du virksomhedsejer og søger du viden på baggrund heraf, kan du desuden orientere dig her

For virksomheder: Spørgsmål og svar om midlertidige ændringer på beskæftigelsesområdet som følge af corona-virus

Coronavirus og din virksomhed på Virksomhedsguiden (nyt vindue)

Kontakt

Kontakt din sagsbehandler i kommunen eller jobcentret, hvis du ønsker information og vejledning om dine muligheder. Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering kan ikke tilbyde dig individuel rådgivning eller behandle din konkrete sag.

Find dit job center på Jobnet (Nyt vindue)

Find din A-kasse

Sidst opdateret: 21-09-2021