Spring over hovedmenu
Spring over venstremenu

Jobserviceaftale

En jobserviceaftale er en aftale med flere jobcentre.

Vil I være på forkant med at skaffe nye medarbejdere og skabe gode rammer for vækst? En jobserviceaftale kan være med til at sikre jeres virksomhed mod mangel på kvalificeret arbejdskraft. En jobserviceaftale er en del af jobcentrenes palet af virksomhedsservice, og flere end 65 virksomheder har allerede valgt at få en jobserviceaftale.

Målgruppe

Målgruppen for jobserviceaftaler er store og landsdækkende virksomheder og virksomheder med et større rekrutteringsbehov. En jobserviceaftale kan være landsdækkende eller bestå af flere regionale aftaler.

Skab overblik

Med en jobserviceaftale har I mulighed for at skabe overblik og planlægge jeres behov for arbejdskraft på både kort og langt sigt. Samtidig giver det jobcentrene mulighed for at imødekomme og koordinere en samlet jobservice målrettet jeres virksomhed.

I får koordineret service

Jobcentrene samarbejder med a-kasser, uddannelsesinstitutioner og Workindenmark for at sikre jer den arbejdskraft, I har behov for. Aftalen bygger på tydelig forventningsafstemning mellem jer og jobcentrene med fokus på behov og udfordringer.

Aftalen

I kan få en konkret aftale om at rekruttere ledig arbejdskraft, opkvalificere ledige til job og integration. Det kan fx være i forbindelse med, at I løbende ansætter nye medarbejdere eller udvider med nye afdelinger. I får et tovholderjobcenter tilknyttet aftalen, og en kontaktperson til jeres virksomhed, der vender tilbage på henvendelser inden for én arbejdsdag.

Se jobserviceaftalen og læs mere om servicemål for aftalen:

Jobserviceaftale (pdf) (nyt vindue)

Jobserviceaftale – bilag (pdf) (nyt vindue)

Servicerejsen

Jobserviceaftale – hvad og hvordan? Hos Jobservice Danmark vil vi gerne hjælpe jer i gang. Derfor har vi udarbejdet en beskrivelse af servicerejsen, så I på overskuelig vis får et overblik over, hvordan en jobserviceaftale virker i aktion.

Servicerejsen viser, hvordan I som virksomhed også kan få gavn af en jobserviceaftale. Læs mere om de fire enkle steps:

  1. Afdækning
  2. Klar til at gå i gang
  3. Aftalen er i hus
  4. Opfølgning.

Servicerejsen (pdf) (nyt vindue)

Sidst opdateret: 27-08-2020