Spring over hovedmenu
Spring over venstremenu

Regionale tal for arbejdsmarkedet

Rapporter med nøgletal for arbejdsmarkedet og indsatsen giver et overblik over udviklingen i hver enkelt af de 8 RAR-områder og de tilhørende jobcentre.

Rapporter med nøgletal for arbejdsmarkedet og indsatsen giver et overblik over udviklingen for hver enkelt af de 8 RAR-områder og deres jobcentre. Rapporterne opdateres månedligt, når der er nye tal, og præsenterer et udsnit af de mest centrale og aktuelle tal.

Rapporterne giver hver måned en status på udviklingen i nogle af de væsentligste nøgletal i hver enkelt af de 8 RAR-områder. Rapporterne indeholder figurer og baggrundstal om bl.a. beskæftigelse, jobomsætning, ledighed og rekrutteringssituationen på det regionale arbejdsmarked.

De regionale benchmarkrapporter

De regionale benchmarkrapporter giver hver måned en status på ministermål, sigtelinjer og implementeringsindikatorer i hvert RAR-område. Rapporterne indeholder figurer og baggrundstal, som gør det muligt at sammenligne kommunernes udvikling og andele med andre kommuner inden for RAR-området, RAR-gennemsnittet og landsgennemsnittet.

Rapporterne er bygget op om de samme målinger som de kommunale benchmarkingrapporter, der kan findes på Jobindsats.dk.

Rapporterne opdateres i starten af hver måned med de mest aktuelle data og indgår også som materiale til møderne i de Regionale Arbejdsmarkedsråd (RAR). På hjemmesiderne for De Regionale Arbejdsmarkedsråd kan tallene i kommenterede rapporter findes under det enkelte RAR-område under Arbejdsmarkedet.

De Regionale Arbejdsmarkedsråd (nyt vindue)

De regionale nøgletalsrapporter

De regionale nøgletalsrapporter giver hver måned en status på nogle af de mest væsentlige nøgletal i hvert RAR-område. Rapporterne indeholder figurer og baggrundstal om bl.a. beskæftigelse, jobomsætning, ledighed og rekrutteringssituationen på det regionale arbejdsmarked.

Rapporterne opdateres i starten af hver måned med de mest aktuelle data og indgår også som materiale til møderne i De Regionale Arbejdsmarkedsråd (RAR). På hjemmesiderne for De Regionale Arbejdsmarkedsråd kan tallene i kommenterede rapporter findes under det enkelte RAR-område under Arbejdsmarkedet.

De Regionale Arbejdsmarkedsråd (nyt vindue)

 

Sidst opdateret: 08-11-2019