Spring over hovedmenu
Spring over venstremenu

Søg om optagelse i EURES-netværket: Ansøgningsskema- og vejledning

Information om næste ansøgningsrunde i 2021 følger.

Her kan I som virksomhed eller organisation søge om optagelse i EURES-netværket ved næste ansøgningsrunde.

Søg om optagelse i EURES-netværket som enten medlem eller partner ved at udfylde og indsende ansøgningsskemaet inklusiv en kort motiveret ansøgning. Med ansøgningsskemaet følger en vejledning:

Ansøgningsskema med vejledning (Word) (nyt vindue)

Den videre proces efter ansøgning

Hvis ansøgningen godkendes vil optagelse i EURES være gældende i to år. Herefter skal partner- eller medlemsskabet fornys med en ny ansøgning.

Alle ansøgninger bliver behandlet efter ansøgningsfristens udløb, og som et led i behandlingen af ansøgningen, kan ansøger blive inviteret til et vejledningsmøde hos det nationale EURES koordinationskontor (NCO) i Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering. Ved godkendelse af en ansøgning, bliver den videre proces for deltagelse i EURES-netværket aftalt med NCO'en derefter. 

I tvivl om ansøgningsproceduren?

Hvis der opstår tvivl om ansøgningsprocessen, eller spørgsmål til kriterierne for optagelse, står det nationale EURES koordinationskontor (NCO) til rådighed for yderligere vejledning.

Kontakt NCO på mailadressen euresDK@star.dk 

Kontakt det nationale EURES koordinationskontor

Medarbejdere i det nationale EURES koordinationskontor (NCO) står til rådighed med rådgivning for nuværende og kommende medlemmer og partnere i EURES.

Kontakt NCO på euresDK@star.dk 

Sidst opdateret: 15-09-2021