Spring til hovedindhold
Spring over venstremenu

Mål din virksomheds sociale ansvar

Nu kan du få et overblik over din virksomheds sociale ansvar og benchmarke jer i forhold til gennemsnittet i branchen eller på landsplan – værktøjet viser statistik om virksomhedspraktik, løntilskud og fleksjob i din virksomhed.

Måling med mening: Nu kan du måle din virksomheds sociale ansvar og benchmarke jer med andre virksomheder i branchen - www.vitas.dk
Nu kan du måle din virksomheds sociale ansvar

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har udviklet et benchmarkværktøj, der giver dig et overblik over brugen af virksomhedspraktik, løntilskud og fleksjob i din egen virksomhed. Du logger på VITAS med din digitale medarbejdersignatur og kan herefter se din egen virksomheds tal.

Værktøjet viser øverst, hvor mange personer din virksomhed har haft i virksomhedspraktik- og løntilskudsforløb samt ansat i fleksjob. Tallene kan benchmarkes med gennemsnittet for din branche eller gennemsnittet på tværs af brancher.

Nederst viser værktøjet, hvor mange procent af de afsluttede virksomhedspraktik- og løntilskudsforløb der ender med, at personen bliver ansat – enten i din egen virksomhed eller i en anden virksomhed.

Om det nye værktøj i VITAS

Du finder benchmarkværktøjet i VITAS under fanen ’Statistik’. Værktøjet bliver ca. hver tredje måned opdateret med ny data.

VITAS

Benchmarkværktøjet er udviklet af Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering efter ønske fra og i samarbejde med en række virksomheder, som har ønsket en model, der kunne gøre arbejdet med at tage et socialt ansvar mere konkret og målbart. Det er derfor udviklet for at imødekomme virksomhedernes efterspørgsel. Samtidig hjælper værktøjet virksomheder og sagsbehandlere med at få et fælles udgangspunkt for samarbejdet om konkrete forløb for ledige borgere.

Sidst opdateret: 22-03-2024