Spring over hovedmenu

Pga. coronavirus (COVID-19) skal hjemmesidens indhold p.t. læses i sammenhæng med de coronarelaterede temaer og nyheder:

Forsiden af star.dk

Spring over venstremenu

Workindenmark

Workindenmark er et offentligt servicetilbud til danske virksomheder og udenlandske jobsøgere.

Workindenmark hjælper virksomheder i Danmark med at skaffe højt kvalificeret udenlandsk arbejdskraft på områder, hvor virksomhederne oplever mangel på arbejdskraft. Derudover yder Workindenmark hjælp til udenlandske jobsøgende, der ønsker at arbejde i Danmark.

Workindenmark beskæftiger sig primært med at:

  • tiltrække højt kvalificeret arbejdskraft til Danmark. Workindenmark synliggør jobmuligheder i Danmark gennem hjemmesiden workindenmark.dk, EURES-netværket, jobmesser og målrettet markedsføring.
  • hjælpe virksomhederne med at rekruttere højt kvalificeret arbejdskraft. Workindenmark hjælper virksomhederne med at offentliggøre ledige job på workindenmark.dk, og præsenterer jobbene for kvalificerede kandidater på jobmesser i udlandet. Workindenmark finder efter aftale med virksomheden relevante kandidater bl.a. fra workindenmark.dk, der matcher de ledige job, og præsenterer kandidaterne for virksomheden.

Derudover har Workindenmark en særlig indsats, der fokuserer på fastholdelse af internationale studerende, der er ved at færdiggøre deres studier indenfor områder, hvor der er mangel på arbejdskraft. Workindenmark hjælper udenlandske jobsøgere med vejledning om jobsøgning i Danmark.

Hjemmesiden Workindenmark.dk tilbyder én samlet indgang til rekruttering af udenlandsk arbejdskraft.

Workindenmark.dk indeholder en job- og cv-bank, som er et vigtigt værktøj for både danske virksomheder og udenlandske jobsøgere. Virksomhederne kan slå stillinger op i jobbanken og søge kandidater i cv-banken. Udenlandske jobsøgere kan lægge deres profil ind i cv-banken og finde stillingsopslag i jobbanken.
Hjemmesiden indeholder herudover relevant viden om international rekruttering for både virksomheder og udenlandske jobsøgere.

Workindenmark.dk blev lanceret i 2008.

Workinddenmark-centrenes kontaktoplysninger (nyt vindue)

Workindenmarks hjemmeside (nyt vindue)

 

Sidst opdateret: 14-12-2018