Spring til hovedindhold
Spring over venstremenu

Medlemmer og partnere af EURES-netværket

Find her en oversigt over EURES-medlemmer og partnere.

Udover den offentlige arbejdsformidling – som i EURES Danmark er STAR, Workindenmark og jobcentrene – kan andre aktører optages som medlemmer eller partnere i EURES-netværket. Der kan være tale om mange forskellige typer af virksomheder eller organisationer, der på den ene eller anden måde arbejder med international rekruttering. Der kan f.eks. være tale om rekrutteringsvirksomheder, informationstjenester og faglige organisationer. STAR optager løbende nye partnere og medlemmer.

Hvad skal der til for at blive optaget i EURES-netværket?Søg om optagelse i EURES-netværket: Ansøgningsskema og -vejledning

Aktører optaget som EURES-partnere

Følgende aktører er optaget som partnere i det danske EURES-netværk:

KHRS er en servicevirksomhed, der primært beskæftiger sig med rekruttering til hotel- og restaurationsbranchen. I EURES-regi udveksler KHRS stillingsopslag via EURES-portalen og yder vejledning til jobsøgere og virksomheder.

KHRS: Eures partnerskab

CAD-kompagniet er et rekrutterings- og vikarbureau med speciale i at matche tekniske profiler med virksomheder inden for industri og byggeri. I EURES-regi udveksler CAD-kompagniet stillingsopslag via EURES-portalen og yder vejledning til jobsøgere og virksomheder.

CAD Kompagniet: Det bedste match

På EURES-portalen er det muligt at finde kontaktoplysninger på medlemmer og partnere i EURES-netværket i de enkelte lande.

Europa Kommissionen: Find et Euresmedlem eller en Eurespartner

Eksempelvis er rekrutteringsvirksomheden Ibercompas bv, der opererer på det spanske og hollandske marked, optaget som EURES-medlem i Holland. I Finland er virksomheden Better Business International Communication, der beskæftiger sig med rekruttering inden for sundhedssektoren, optaget som medlem, og i Tyskland har man udpeget en række informationstjenester og faglige organisationer samt et erhvervsuddannelsescenter som partnere.

På listen fremgår også det nationale koordinationskontor for det pågældende land. 

Sidst opdateret: 19-06-2024