Spring til hovedindhold
Spring over venstremenu

Arbejdsmarkedskontor Øst

Arbejdsmarkedskontor Øst dækker Sjælland, Hovedstaden og Bornholm.

Konstitueret Arbejdsmarkedsdirektør: Susanne Hansen

Konstitueret Arbejdsmarkedschef: Anne Louise Hertz

Arbejdsmarkedskontor Øst har til formål at være Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR) regionale forankring i Østdanmark. I samarbejde med STARs fagkontorer i øvrigt understøtter Arbejdsmarkedskontor Øst, at politiske reformer implementeres bedst muligt i jobcentre, a-kasser m.v.

Arbejdsmarkedskontor Øst understøtter netværksaktiviteter for jobcenterchefer og teamledere i jobcentrene med fokus på implementering af reformer og med henblik på at styrke servicen overfor virksomhederne.

Arbejdsmarkedskontoret bygger bro mellem politik og konkrete indsatser – og mellem jobcentre og styrelsens fagkontorer.

Arbejdsmarkedskontor Øst betjener tre Regionale Arbejdsmarkedsråd (RAR’er): RAR Hovedstaden, RAR Sjælland og RAR Bornholm og har bl.a. en vigtig koordinerende opgave i at sikre sammenhæng mellem beskæftigelse, uddannelse og vækst- og erhvervspolitik.

De regionale arbejdsmarkedsråd skal desuden sikre koordination og aktørsamarbejde i forbindelse med voksen-, efter- og videreuddannelsesindsatsen (VEU). Formålet er at sikre et bedre match mellem arbejdskraftens kompetencer og virksomhedernes efterspørgsel på kvalificeret arbejdskraft.

De Regionale Arbejdsmarkedsråd (nyt vindue)

Aktivitetskalender

Aktivitetskalenderen viser kommende møder, seminarer m.m. arrangeret af Arbejdsmarkedskontor Øst.

Aktivitetskalender - AMK Øst

Kontakt

Jobcentrene er meget velkomne til at kontakte arbejdsmarkedskontorerne, hvis de ønsker mere specifik bistand i relation til deres arbejde med at implementere reformer:

Kontakt Arbejdsmarkedskontor Øst

Sidst opdateret: 15-08-2023