Spring over hovedmenu
Spring over venstremenu

Arbejdsmarkedskontor Syd

Arbejdsmarkedskontor Syd dækker Sydjylland og Fyn.

Arbejdsmarkedsdirektør: Peter Graversen.

Arbejdsmarkedschef Anja Poulsen.

Arbejdsmarkedskontor Syd har til formål at være Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekrutterings (STARs) regionale forankring i Syddanmark og i samarbejde med STARs fagkontorer at understøtte, at politiske reformer og initiativer implementeres bedst muligt i jobcentre, a-kasser m.fl.

Arbejdsmarkedskontoret gennemfører netværksaktiviteter for jobcenterchefer og teamledere i jobcentrene med fokus på implementering af reformer samt på at udvikle og styrke servicen over for virksomhederne.

Arbejdsmarkedskontoret skal bygge bro mellem politik og konkret indsats – og mellem jobcentre og styrelsens fagkontorer.

Arbejdsmarkedskontor Syd er sekretariat for to regionale arbejdsmarkedsråd (RAR): RAR Sydjylland og RAR Fyn, som bl.a. har en vigtig koordinerende opgave i at sikre sammenhæng mellem beskæftigelse, uddannelse og vækst- og erhvervspolitik.

De regionale arbejdsmarkedsråd skal desuden sikre koordination og aktørsamarbejde i forbindelse med voksen-, efter- og videreuddannelsesindsatsen (VEU). Formålet er at sikre et bedre match mellem arbejdskraftens kompetencer og virksomhedernes efterspørgsel på kvalificeret arbejdskraft.

De Regionale Arbejdsmarkedsråd (nyt vindue)

Aktivitetskalender

Aktivitetskalenderen viser kommende møder, seminarer m.m. arrangeret af Arbejdsmarkedskontor Syd.

Aktivitetskalender - AMK Syd

Kontakt

Kontakt Arbejdsmarkedskontor Syd

Sidst opdateret: 09-01-2020